Bosch luft til vand varmepumper inkl. montage i Holbæk og Kirke Hyllinge

Et grønnere valg

En luft til vand varmepumpe fra Bosch er en miljøvenlig og energibesparende varmeløsning, der gør brug af luften udefra på en effektiv måde, den kan f.eks. erstatte dit olie- eller pillefyr og derved give dig mærkbare besparelser på varmeregningen.

Boschs luft til vand varmepumper sørger for opvarmning både dit hus og brugsvandet, som der eksempelvis bruges i vandbårne radiatorer eller til gulvvarme.

Kontakt os på ☎️ 46 40 44 90 eller 📧 4640@4490.dk. – vi er KMO-certificeret, dvs. at vi er autoriseret til at rådgive, montere, installere og servicere Bosch luft til vand varmepumper.

Miljøvenlighed

Luft til vand varmepumper fra Bosch er meget effektiv og giver som regel en energibesparelse på omtrent 60-70% i forhold til olie- eller pillefyr. Luft til vand varmepumper bruger strøm for at fungerer, men på trods af dette, stadig en miljøvenlig energikilde. Luft til vand varmepumpen producerer nemlig mere energi, end den selv forbruger i drift. Den behøver derfor kun 25% strøm for at producere 100% effektivt varme. Alt dette gør den til en vedvarende grøn energikilde, som er skånsom for både klimaet og din pengepung. En luft til vand varmepumpe er også billigere i drift end elvarme og olie- samt pillefyr.

Luft til vand varmepumpen består af to dele – en udedel og en indedel. Den fungerer ved, at væske cirkulerer frem og tilbage mellem ude- og indedelen. Udedelen opvarmer væsken og indedelen bruger denne varme væske gennem en kompressor til at opvarme din bolig og dens brugsvand.

Kontakt os på ☎️ 46 40 44 90 eller 📧 4640@4490.dk. – vi er erfarne i Bosch luft til vand varmepumper.

bosch
grøn

Drives af vedvarende energi

kvalitet

Høj kvalitet varmepumpe

besparelse

Besparelse gennem mindre energiforbrug

betjening

Styring, overblik og overvågning af system vha. app

støjsvag

Støjsvag under drift

hele året

Hele året – opvarmer i frost og nedkøler, når det er varmt

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fra Bosch koster fra omkring de 100.000 kr. inkl. moms, dette inkluderer også levering og montering, men på grund af energieffektiviteten vil luft til vand varmepumpen tjene sig selv ind på ca. 5-10 år på trods af den relative høje startomkostning.

Er du stadig ikke sikker? Giv os et kald på ☎️ 46 40 44 90 eller skriv en besked til os på mail 📧 4640@4490.dk, så hjælper vi med at besvare de spørgsmål du måtte have – ganske uforpligtende.

indedel

Kontakt os

10 + 7 =

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10