Luft til luft varmepumper

Luft luft varmepumpe closeup

Luft til luft varmepumpe inkl. montage i Holbæk og Kirke Hyllinge

Luft til luft varmepumper af højeste kvalitet til de bedste priser – vi har afdeling i Holbæk og Kirke Hyllinge

Her hos Stenbæk Andersen El-Center ApS er vores erfarne installatører klar til at hjælpe dig med rådgivning og installation af de mest effektive luft til luft varmepumper på markedet. Ønsker du en pris og et godt tilbud på en pumpeløsning, så giver vi gerne et kontakt os på ☎️46 40 44 90 helt uforpligtende

Vi servicerer virksomheder og private kunder, og kører ud til en kundekreds, der dækker det meste af Sjælland fra afdelingerne i Holbæk og Kirke Hyllinge.

Luft til luft varmepumper er populære

Luft til luft varmepumper er mellem de mest energieffektive og økonomiske varmekilder, du kan få i dag. Både når det gælder den private bolig, virksomheden eller fritids- og sommerhuset.

Kontakt os

Indeklimaet forbedres væsentligt

Almindelige varmekilder, som radiatorer med vandtilslutning og elopvarmning, giver en tung luft indenfor, da de er ekstremt varme i vintermånederne, hvor det er koldt. Du kan undgå den tunge luft med en luft til luft varmepumpe, fordi denne type af varmekilde varmer den friske luft udefra op til den ønskede temperatur, inden den ventileres videre indenfor. Derudover er de fleste nye modeller udstyret med integrerede partikelfiltre og luftrensere, så alle bakterier og vira bliver holdt ude. Det betyder en konstant strøm af varm frisk luft, og det gavner både humør og energi.

Økonomisk rentable:

  • En luft luft varmepumpe er hurtigt tjent hjem igen, og du sparer stort på varmeregningen.
  • Prisen på montage er lav, da denne type ikke skal tilsluttes vandforsyningen.
  • Du kan få energitilskud, hvis visse betingelser er opfyldt (spørg os endelig – vi er eksperter i tilskud, og kan endda ansøge for dig).

Dette er den mest solgte varmepumpe i private boliger, sommerhuse og mindre virksomheder. Den er blevet så populær, fordi den er billig at anskaffe sig, og så er investeringsomkostningerne minimale. Prisniveauet ligger ofte mellem 8.000 og 15.000 (afhængigt af funktioner og installationsmuligheder), og installationstiden er kort, for vi skal ikke slutte den til vandsystemerne.

Pris på en luft luft varmepumpe

Prisen på en luft til luft varmepumpe vil afhænge af både dit varmeforbrug, dine ønsker til funktioner, størrelsen på det areal der skal opvarmes (eller nedkøles) og ikke mindst installationsmulighederne. Men generelt ligger prisen på mellem 8.000 og 18.000 kr. hvoraf installationen udgør ca. 3-4000 kr. (afhængigt af forholdene i bygningen).

Luft til luft varmepumpe som radiatormodel

Der kommer flere og flere specialdesignede varmepumper på markedet, da efterspørgslen på strømlinede og elegante modeller er stor. Vi har erfaret, at især DAIKINs luft/luft-model, NEXURA, der er designet som en radiator, er yderst populær – og det er ikke så sært;

Radiatormodellen NEXURA fungerer næsten som en almindelig radiator, da du kan indstille den til at afgive strålevarme. Det sikrer en optimal fordeling af varmen – præcis som en radiator, der er koblet til centralvarmen ville gøre. Forskellen er, at NEXURA er en varmepumpe. Den er ekstremt lydsvag og indedelen kan enten monteres nær gulvet på en væg eller den kan integreres i væggen. Luftkvaliteten er også i topklasse, da indedelen indeholder et fotokatalytisk luftrensningsfilter, som bl..a fjerner støv og dårlige lugte. Derudover kan den skifte mellem varme og nedkøling, og har energimærkning op til A++.

Ønsker du et godt tilbud? Eller vil du høre mere? Så kontakt os uforpligtende på ☎️46 40 44 90 eller 4640@4490.dk

luft luft varmepumper Holbæk
Luft luft varmepumpe shop

Hvor kan den placeres?

En luft luft varmepumpe kan monteres alle steder, hvor der er behov for opvarmning eller nedkøling – eksempelvis i parcelhuse, sommerhuse, annekser, lagerbygninger og i store og små virksomheder.

Vi monterer udedelen minimum 15 cm fra jordniveau og 10 cm fra ydermuren. Den skal placeres, så luftstrømmen ikke blokeres. Udedelen er kasseformet, og til private hjem ligger størrelsen gerne på ca. 50 og 100 cm i bredden og i højden. Udedelen har en ventilator, der er primus motor for ind- og udkørsel af luften.

Indedelen installeres i bygningens største værelse, som gerne er stuen. Det skal den helst, fordi varmen vil have lettere ved at fordele sig til de tilstødende værelser fra et stort rum. Indedelen skal installeres lidt over udedelens niveau, men ellers er der ingen begrænsninger på placeringen. Vi monterer stadig flest modeller, der hænger på væggen nær loftet, men som med modellen ovenfor (NEXURA), findes der alternative løsninger.

luft-til-luft-forklaring

Kontakt os

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10