Varmepumper

Varmepumpe med installation i Kirke Hyllinge og Holbæk

Varmepumper af bedste kvalitet med højeste energimærkning finder du hos os – Stenbæk Andersen El-Center i Holbæk og Kirke Hyllinge. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en varmepumpe inkl. autoriseret installation og montering.

Vi servicerer Midt- og Nordsjælland – og har eksempelvis kunder fra Kalundborg til Ringsted og Frederikssund – kontakt os i dag på ☎️46 40 44 90

Vores montører leverer og installerer de mest energieffektive luft-til-luft og luft-til-vand, der findes på markedet, og det har vi gjort i mange år. Derudover tilbyder vi professionel rådgivning, så du får lige netop den model og løsning, der matcher dine behov og ønsker.

 

Varmepumpe til hus, sommerhus eller virksomhed

Uanset om du ønsker installation af en varmepumpe til den private bolig, sommerhuset eller virksomheden, så finder vi den mest optimale løsning, til lige netop dine behov – kontakt os i dag til en uforpligtende snak på ☎️ 46 40 44 90.

 

varmepumpe

Fordele ved en varmepumpe

Hvad enten du vælger en luft til luft varmepumpe eller en af de andre pumpeløsninger, så er der et utal af fordele. Mange lægger naturligvis mærke til de store økonomiske fordele, men både miljøet og indeklimaet forbedres væsentligt.

  • Du kan spare op til 60% på varmeregningen (afhænger af din eksisterende varmekilde)
  • Indeklimaet (luftkvaliteten indendørs) forbedres signifikant
  • Pumpesystemer er miljøskånsomme
  • Dagligdagen bliver lettere og mere komfortabel – manuel el. automatisk indstilling og betjeningsmulighed – det styres efter dine ønsker og behov

 

Stenbæk Andersen El-Center er autoriseret kølemontør (KMO montør)

For at installationen af varmepumpen er lovlig, skal den monteres af en autoriseret kølemontør – og dem er vi flere af her i Holbæk og Kirke Hyllinge.

Det er lovpligtigt, fordi montagen kræver specielle tilslutninger – både til vandforsyning og radiatorsystem.

 

Du får den rigtige løsning med professionel rådgivning

For at sikre at vores kunder får de mest effektive og innovative pumpemodeller på markedet, sørger vi for at videreuddanne vores medarbejdere. Det gør vi eksempelvis i samarbejde med markedets største varmepumpeleverandører, så vi altid kan installere de sidste nye modeller.

Vi hjælper dig fra start til slut:

  • Autoriseret rådgivning – vi vil sikre, at du får lige akkurat den løsning, der dækker dine ønsker og behov.
  • Autoriseret installation og tilkobling
  • Service – Hvis du ønsker en fast serviceaftale, så skræddersyr vi en til dine behov
  • Energitilskud – vi kan søge for dig! (husk at det skal ske, inden projektet startes op)
Luft luft varmepumpe shop

De mest populære typer af varmepumper

Luft til luft varmepumpe 

Luft til luft varmepumpen er klart den mest populære i dagens Danmark. Den er optimal i helårsboliger og virksomheder, og kan (afhængigt af størrelse på hus og pumpemodel) være primære kilde til opvarmning i sommerhuse og andre fritidshuse. Læs meget mere om luft til luft pumpen her.

 

Luft vand varmepumpe shop

Luft til vand varmepumpe 

Luft til vand varmepumpen er ved at vinde ind på luft luft pumpen i popularitet, bl.a. fordi den kører varmen ud gennem det eksisterende radiator-system. Læs meget mere om luft til vand varmepumpen her.

 

Varmpumpe til butik, industri eller andre virksomheder

Her hos Stenbæk Andersen El-Center har vi også stor erfaring med installation af varmepumpeanlæg for alle erhverv. Vi har eksempelvis installeret pumper i butikker, industrivirksomheder, kontormiljøer og i offentlige institutioner som på skoler eller i institutioner.

Vi sender gerne en af vores rådgivere ud, og ud fra en dialog om jeres behov og ønsker, vil han finde den mest optimale løsning og give et tilbud – og det er helt uforpligtende.

 

Indeklimaet er en essentiel del af ethvert indemiljø

De fleste nyere modeller har forskellige luftrensnings- og partikelfiltre. Det betyder, at luften udefra bliver renset og filtreret, inden den sendes ind i bygningen. Det giver en renere, friskere og langt mere behagelig luft indenfor. Er du allergiker, er det den helt rette løsning.

 

Tilbagebetalingstid og økonomi

Pumperne er nogle af de mest energieffektive og økonomiske opvarmningskilder på markedet. Det skyldes bl.a. at de bruger naturlig energi – som hentes gennem udeluften.

På trods af elektricitetsforbruget (som er minimalt), vil du stadig spare op mod 60% på varme/elregningen (afhængigt af din nuværende varmekilde).

Tilbagebetalingstiden på en luft til luft varmepumpe ligger som regel på mellem 2 og 5 år, og så holder pumpen i op til 30 år.

VE-godkendt installatør

Når du skal have installeret en ny varmepumpe i hjemmet, er det vigtig at det er en VE-installatør, der monterer varmepumpen.

Installatører og montører, som er VE-godkendt, har dokumenterede kompetencer til at installere varmepumper korrekt, så du får det største udbytte af varmepumpen. Hos Stenbæk Andersen El-Center i Kirke Hyllinge er vi VE-godkendt.

VE-godkendelsesordningen er den officielle danske ordning for installatører og montører af små vedvarende energianlæg. Ordningen omfatter varmepumper, solceller, solvarme og biomassefyr og administreres af Energistyrelsen.

VE-godkendelsesordningen betyder bla., at virksomheden har en særligt uddannet medarbejder, der er dedikeret til at sikre høj kvalitet i virksomhedens arbejde på området, og at virksomheden har et overvåget kvalitetsledelsessystem, der minimerer risikoen for fejl.

ve-godkendt installatør Kirke Hyllinge

SCOP og energimærke

Et SCOP-tal indikerer en varmepumpes energieffektivitet – altså hvor effektiv den er i drift. Jo højere tal jo bedre. Spørger du os til råds, vil vi altid vælge den mest effektive, så den både dækker dine behov og ønsker om funktioner. 

Vi sikrer dig de bedste pumpeløsninger til de bedste priser, da vi bl.a. har fordelagtige leverandøraftaler med de bedste varmepumpeproducenter på markedet.

 

Larmer varmepumper?

Mange vil vide om pumperne støjer, og hvor meget. En luft luft pumpes inde-del er næsten lydløs – helt ned til 19 dB. Ude-delen larmer ikke mere end en ganske almindelig opvaskemaskine – så egentligt vil vi sige, at de ikke ‘larmer’.

Ønsker du et godt tilbud eller rådgivning, så er det uforpligtende at kontakte os på 46 40 44 90

Stenbæk Andersen El-Center ApS kører ud fra vores afdelinger i Holbæk og Kirke Hyllinge, og vi dækker hele Midt- og Nordsjælland.

energiklasse

Kontakt os

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10