Luft til vand varmepumper

Oplev store besparelser på varmeregningen og støt den grønne omstilling
Se shoppen
Luft vand varmepumper Kirke Hyllinge

Luft til vand varmepumpe Holbæk

Ønsker du rådgivning til at vælge den rette luft vand varmepumpe – eller er du på udkig efter et godt tilbud på en pumpeløsning, så er du kommet til rette sted.

Her hos Stenbæk Andersen El-Center i Holbæk og Kirke Hyllinge har vi eksperter inden for alle varmepumper. Vores KMO kølemontører og energikonsulenter er klar til at rådgive og installere – og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 

En luft vand varmepumpe kan anvendes i både private hjem og i virksomheder. Vi tilbyder stor erfaring med installation på begge områder. Vi servicerer en bred kundekreds på Sjælland, som bl.a. inkluderer Ringsted, Ejby og Hornsved.

 

Nedenfor finder du lidt mere information om luft vand varmepumper, og hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også mere end velkommen til at kontakte os direkte med spørgsmål.

Luft vand varmepumper
luft til vand varmepumpe holbæk

Luft vand varmepumper med autoriseret montage og professionel rådgivning

Vores autoriserede KMO montører har både uddannelse og erfaring med montage og tilslutning af alle typer af luft til vand varmepumper. Kun autoriserede KMO kølemontører må tilslutte en luft /vand pumpe, da den skal kobles til vandforsyningen (centralvarmesystemet).

Vores KMO montører og energikonsulent er uddannede til både montage og rådgivning ang. pumpeløsninger – og de står klar til at udarbejde et skræddersyet og uforpligtende tilbud til lige netop dine behov.

Beregning: pris, forbrug, besparelser mv.

Vores energikonsulent laver en beregning ud fra lidt informationer fra dig – som nuværende årlige varmeforbrug, bygningens størrelse i m2/m3, ruminddelingen og installationsmulighederne inde og ude.

Vi beregner og vurderer:

  • hvilken model og type af varmepumpe der passer til dine behov og ønsker
  • prisen, inklusive montage og tilslutning
  • dit årlige el-/varmeforbrug efter skifte til pumpen
  • dine tilskudsmuligheder (vi kan søge tilskuddet for dig)
  • hvor lang tid der går, før varmepumpen har tjent sig selv hjem

Vi giver dig et overblik over alle økonomiske aspekter, når du investerer i en varmepumpeløsning hos os. Og både beregning og tilbud er uden forpligtelser til køb.

Luft vand varmepumpe shop

Luft til vand varmepumpe Holbæk

En luft vand (væske til væske) varmepumpe ligger sig op ad en jordvarmepumpe, når man ser på ydelseskapaciteten. Den er lidt billigere end en jordvarmepumpe, men noget dyrere end en luft luft pumpe, fordi den skal sluttes til vandsystemerne, så varmen kan føres ud i radiator- og gulvvarmesystem. Denne pumpetype bruges oftest som eneste/primære varmekilde i både villaer og i små og store virksomheder.

Den forhøjede effektivitet skyldes, at luft til vand varmepumpen bruger 100% af den energi, der produceres! Det kalder vi energieffektivitet på højeste plan.

En luft til vand varmepumpe kan også producere varme, når det er rigtigt koldt – helt ned til -20 grader.

VE-godkendt installatør

Når du skal have installeret en ny varmepumpe i hjemmet, er det vigtig at det er en VE-installatør, der monterer varmepumpen.

Installatører og montører, som er VE-godkendt, har dokumenterede kompetencer til at installere varmepumper korrekt, så du får det største udbytte af varmepumpen. Hos Stenbæk Andersen El-Center i Kirke Hyllinge er vi VE-godkendt.

VE-godkendelsesordningen er den officielle danske ordning for installatører og montører af små vedvarende energianlæg. Ordningen omfatter varmepumper, solceller, solvarme og biomassefyr og administreres af Energistyrelsen.

VE-godkendelsesordningen betyder bla., at virksomheden har en særligt uddannet medarbejder, der er dedikeret til at sikre høj kvalitet i virksomhedens arbejde på området, og at virksomheden har et overvåget kvalitetsledelsessystem, der minimerer risikoen for fejl.

ve-godkendt installatør Kirke Hyllinge

Hvordan fungerer den?

Udedelen ligner en ventilator, der opererer ved at hente luften udefra ind i bygningen. Når udeluften når ind til indedelen (som minder om en varmtvandsbeholder i design og størrelse), bliver varmen overført til anlægget med centralvarme, som så kører det opvarmede vand rundt i dine radiatorer og dit gulvvarmesystem. Og den producerer naturligvis også varmt brugsvand.

En luft til vand varmepumpe kan uden problemer varme hele huset (eller virksomheden) op, så den fungerer som eneste varmekilde.

Kvalitet og energieffektivitet

Vi samarbejder kun med de bedste leverandører af varmepumper, så du er sikret en energieffektiv og kvalitetstestet varmepumpe, når vi står for installationen.

Vi fører eksempelvis de nyeste modeller af mærkerne:

  • Panasonic
  • Bosch
  • Daikin
  • LG
  • Mitsubishi

Og det gælder også for luft til luft varmepumper – som du kan læse mere om her.

Pris og forbrug

Hvad du kan spare på varmeforbruget, vil selvfølgelig afhænge af din nuværende varmekilde. Men vi oplever, at besparelsen kan være helt op til 60%. Har du oliefyr eller elvarme, kan det være over 75% – og så skal man ikke glemme, at pumpeløsninger er yderst miljøskånsomme og fremtidssikrede.

Denne pumpetype kører godt nok på elektricitet, men den varmeenergi den producerer, svarer til ca. 3-4 gange så meget for hver eneste KWh.

Prisen ligger i omegnen af 100.000. – men det kan både være over og under alt afhængigt af de individuelle omstændigheder.

En luft/vand pumpe er oftest tjent hjem på 4-6 år, og så har den en levetid på mellem 20 og 30 år – så investeringen er godt givet ud.

Luft vand varmepumpe shop

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål, og vi kommer gerne på et uforpligtende besøg, så vi kan vurdere hvilken luft til vand varmepumpe, der vil egne sig bedst til dine behov. Samtidig kan du høre meget mere om de forskellige design- og funktionsmuligheder, der findes i dag.

Kontakt os

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10