El-installation

Alt inden for el-installation i Kirke Hyllinge og Holbæk

Hos Stenbæk Andersen El-Center ApS i Holbæk og Kirke Hyllinge klarer vores el-installatører og elektrikere alt fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger.

Så uanset om du som privat, virksomhed eller offentlig institution står med en el-opgave, kan vi hos Stenbæk Andersen hjælpe dig.

Vi er eksperter i el-installation – og løser opgaven, der hvor den er – kontakt os i dag på 46 40 44 90 eller 4640@4490.dk

Vores el-installatører og elektrikere kører ud fra vores afdelinger i Holbæk og Kirke Hyllinge, og vi dækker en bredt område herunder Orø.

 

Små og store el-installationer

Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende, hos Stenbæk Andersen i Holbæk og Kirke Hyllinge arbejder vi både med mindre el-installationer i hjemmet, som en enkelt el installatør og elektriker kan løse, og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere og el installatører.

el-installation

Vi hjælper bl.a. private, virksomheder og offentlige institutioner med:

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent el-installation?
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer

 

El-installatører og elektrikere i Danmarks stærkeste el- og energinetværk

Når du vælger os, får du det bedste fra to verdener. Du får fordelen ved at vælge en el-installatør og elektriker fra et landsdækkende netværk, der kan trække på kompetente kollegaer i hele landet. Og trygheden ved at vælge en lokal forankret el-installatør, du kan se i øjnene, når I mødes på gaden.

 

Ingen panik – el-vagt 24/7 året rundt

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores el-vagt i Kirke Hyllinge og Holbæk. Der sidder altid en el-installatør og elektriker klar til at hjælpe dig – dag og nat – året rundt 46 40 44 90.

Vores servicebiler er altid pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende i trekantsområdet mellem Holbæk, Frederikssund og Roskilde

 

Autoriserede elektrikere og el-installatører

Hos os får du sikkerhed for, at alle el- og energiinstallationer er udført korrekt. Det gælder både i forhold til sikkerhed, sundhed og miljø. Vi er autoriserede el-installatører og elektrikere. Det har vi sikkerhedsstyrelsens stempel på. Kontakt os i dag på 46 40 44 90 eller 4640@4490.dk

Kontakt os

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10