Ladestander til din elbil

Smart opladning af din elbil hjemme, i sommerhuset, i boligforeningen eller på virksomheden

Det skal være nemt og gerne billigt at installere el-ladestander hjemme, i sommerhuset eller i virksomheden, når du har besluttet dig for at få udskiftet sin benzin/diesel bil til en el-bil. Kontakt din lokale elektriker Stenbæk Andersen El-Center – så finder vi en løsning der passer til dig. Vi har afdelinger i Holbæk og Kirke Hyllinge (El-Salg butik).

Hos Stenbæk Andersen El-Center er vi uddannet i opsætning og montering af ladestandere og du er mere end velkommen til at kontakte os ☎️46 40 44 90 for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har indgået et samarbejdet med firmaet Charge Amps, der har designet og udviklet ladestandere, designet til nem brug i hverdagen. Charge Amps’ vision er at designe og skabe løsninger, som gør skiftet fra benzin/diesel til elbiler nemt og ligetil.

ladestander

Fordelen ved at få os til at montere din ladestander i hjemmet er, at vi trækker den strøm, som der er nødvendig til ladestanderen direkte i din indkørsel, i dit sommerhus eller foran din virksomhed.

Elbiler er bygget med et batteri af en vis størrelse, hvilket betyder at en opladning ofte tager flere timer, før batteriet fuldt opladet. Derfor kan man som udgangspunkt ikke bruge de almindelige stikkontakter, man har indendørs eller udendørs, da de ikke er bygget til en så stor belastning over længere tid.

 

ladestander

Der er mange gode grunde til at vælge elbiler

Elbiler og hybridbiler er i stigende grad vigtige for samfundet og miljøet. Du sparer på økonomien i forhold til at køre på strøm frem for benzin/diesel, selvom det stadig er forholdsvist dyrt at erhverve sig en elbil.

Der være mange andre grunde til, at man ikke kan overskue overgangen til at skifte til elbil – oftest er man i tvivl om hvad det koster at oplade sin elbil og om det er nemt at finde en opladestation.

Hos Stenbæk Andersen El-Center hjælper vi dig med at besvare dine spørgsmål. Du skal blot tage stilling til behovet – findes der én eller to elbiler, der skal kunne lade på samme tid? Vi leverer og monterer din nye ladestation både til hjemmet, på kontoret eller i sommerhuset.

Vi undersøger, om det er muligt at tilslutte din nye ladestander direkte i en udendørs stikkontakt – man skal være helt sikker på at stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer.

Det kan vi hos Stenbæk Andersen El-Center hjælpe med. Vi sikrer at enten dit hjem eller virksomhed er klar til din nye elbil. Desuden guider vi dig til at bruge ladestander-systemerne, så det er så nemt for dig som muligt.

ladestander

HALO Wallbox – til hjemmet og på jobbet

HALO er den mindste ladestation og ideel til både hjemmet og sommerhuset. HALO giver dig en nem opladning et fast kabel, som passer optimalt til en travl hverdag. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative genanvendte hardware og vil sammen sikre dig en effektiv og let opladning.

I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler hjemme eller på arbejde.

HALO Wallbox fra Charge Amps er en flot, intelligent og robust ladestander, der giver dig kontrol over opladningen. Med den tilhørende software kan du time din ladestander til opladning når prisen er lavest eller når elektriciteten er mest ”grøn”.

Derudover kan  ladestanderen låses, så du forhindrer fremmede i at oplade.

 • Pålidelig EV-opladning med smart software
 • Kontrol opladning via Cloud løsning
 • Smart timersystem og låsefunktion for en smartere og nemmere opladning
 • En af de mindste opladningskasser på markedet
 • Fremstillet i genanvendt aluminium

AURA – smart opladning på arbejdet eller i boligforeningen

AURA er ladestationen der er egnet til offentlig brug fx i boligforeninger eller mindre virksomheder. Men du kan også montere den hjemme og dele oplader med din nabo enten i sommerhuset eller på vejen.

AURA har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig. Efter behov kan udgangene indstilles til en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen.

De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med HALO eller andre AURA ladestandere.

Aura har et kommunikationssystem som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, altså en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi.

ladestander
ladestander

AURA – et system der er fremtidssikret

AURA er en fremtidssikret ladestation til opladning til hjemmet eller i virksomheden og har en høj klassificering (IK 10).

AURA opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder inden for elektrisk ladning.

 • Modulopladningskasse
 • 2 x type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Belastningsafbalancering mellem flere enheder
 • Alle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

Kontakt os

11 + 6 =

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10