Daikin luft til vand varmepumper inkl. montage i Holbæk og Kirke Hyllinge

Luft til vand varmepumper fra Daikin – et solidt valg

Leder du efter en ny, driftsikker og effektiv varmeløsning til opvarmning af din bolig og brugsvand – så er en luft til vand varmepumpe fra Daikin et rigtig godt valg.

For med en luft til vand varmepumpe fra Daikin er du garanteret en høj og effektiv varmeydelse. Du får med i købet også et meget lavt energiforbrug, som er nem og brugervenlig at overvåge gennem fjernstyring.

Luft til vand varmepumper fra Daikin er også idéelle, hvis du skal udskifte f.eks. et olie- og pillefyr i en lidt ældre bolig, da der er penge at spare på varmeregningen. Daikins luft til vand varmepumper er alle sammen produceret i Europa og det gør at de udviklet så de passer perfekt til det koldere nordiske klima vi har i Danmark.

daikin grøn

Drives af grøn energi

Udedelen på en luft til vand varmepumpe trækker vedvarende energi fra luften udenfor og bruger det til enten at opvarme eller nedkøle dit hjem og forsyner den derved på en bæredygtig måde.

Luft til vand varmepumper fra Daikin drives af 75% grøn energi, udvundet fra udeluften. Endvidere kan en luft til vand varmepumpe fra Daikin kombineres med solcelleenergi for at gøre dit hjem endnu grønnere.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning, som dækker netop dine behov – kontakt os på ☎️ 46 40 44 90 eller 📧 4640@4490.dk.

Fordelene ved en Daikin luft til vand varmepumpe

Der er en række fordele ved en Daikin luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe fra Daikin er kompatibel med flere slags varme- og køleenheder.

Når du vælger en luft til vand varmepumpe fra Daikin får du en let og mobil betjening og en stabil drift, samt sikkerhed, fordi du ikke behøver at bekymre dig om de almindelige praktiske og økonomiske ulemper, som der ofte er med f.eks. olie- og pillefyr.

Der er også store besparelser at hente ved at vælge en Daikin luft til vand varmepumpe – samtidig får du et energieffektivt alternativ til mange andre opvarmnings- og nedkølingsprodukter på markedet.

Daikins luft til vand varmepumper har alle sammen i sammenspil med høj kvalitet, en høj energimærkning, som rækker helt op til A++.

Vil du også have del i fordelene, så kontakt Stenbæk Andersen El-Center på ☎️ 46 40 44 90 eller 📧 4640@4490.dk.

daikin gulvmodel
daikin vægmodel
grøn

Drives af vedvarende energi

kvalitet

Høj kvalitet varmepumpe

besparelse

Besparelse gennem mindre energiforbrug

betjening

Styring, overblik og overvågning af system vha. app

støjsvag

Støjsvag under drift

hele året

Hele året – opvarmer i frost og nedkøler, når det er varmt

Husk at få en lovpligtig serviceaftale

Husk at det er lovpligtig at få tjekket en luft til vand varmepumpe en gang om året. Servicetjekket sikrer at din varmepumpe kører som den skal og leverer det forventede.

Stenbæk Andersen El-Center tilbyder årlige serviceaftaler – kontakt os på ☎️ 46 40 44 90 eller 📧 4640@4490.dk. til et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10