Familieejet el-installatør med værksteder i Kirke Hyllinge og Holbæk

Hos Stenbæk Andersen El­-Center finder vi gode løsninger til både private og erhvervskunder. Vi løser opgaver inden for el­-arbejde, varmepumper og energioptimering og forhandler hårde hvidevarer og belysning fra vores butik i Kirke Hyllinge og Holbæk 

El-installatør med vokseværk og solid forankring i lokalområdet Holbæk og Kirke Hyllinge

Stenbæk Andersen El­-Center ApS har hovedkontor i Kirke Hyllinge, der ligger i trekantsområdet mellem Frederikssund, Holbæk og Roskilde. Virksomheden har gennem de seneste 50 år beskæftiget tre generationer af elektrikere i familien Stenbæk Andersen og ejes idag af el­-installatør og elektriker Bruno Stenbæk Andersen fra både Kirke Hyllinge og Holbæk. 

Elektriker virksomheden beskæftiger omkring 10 dygtige og specialuddannede el-installatører og er gennem årene blevet udvidet med en afdeling i Holbæk. I Holbæk hedder virksomheden Aage Højmark, og den har selvfølgelig samme høje standard og brede kompetencer som Stenbæk Andersen El­-Center.

Elektriker Holbæk - Kirke Hyllinge | El-installatør
Elektriker Holbæk

Gode og brede kompetencer inden for autoriseret el-arbejde

Vores kompetencer spænder meget bredt, og vi er stærke på alt fra klassiske installationer til store komplekse installationer i f.m. ny-­ og tilbygninger. Vi arbejder med alle slags el-installationer herunder rådgivning om alternativ energi, el-syn, sikring og overvågning i Holbæk og Kirke Hyllinge. 

Desuden har vi en stor viden og kompetence inden for industri, liberale erhverv og landbrug, som bliver serviceret med rådgivning og reparationer af diverse anlæg.

 

Lidt historie

Vi er lidt mere end “Den lokale el-installatør” – det kan man roligt sige, for når det gælder Stenbæk Andersen El-Center, så er der tale om et regulært familiefirma.

Bruno Stenbæk Andersens far – Leo Stenbæk Andersen – startede forretningen for 65 år siden, da han overtog en igangværende forretning i 1952.

Leo var aktiv til sin død i 1988. “Vi havde allerede forberedt generationsskiftet dengang, jeg overtog efter min fars død. Virksomheden har ligget forskellige steder. I starten dog ikke med butik, men kun værksted på Bygaden 19.” Faderen byggede sidst i 1950erne et nyt hus ved Elverdamsvej og indrettede værksted i kælderen samt butik.

“Det blev efterhånden for småt i takt med at firmaet voksede. Den gamle biograf på gaden var i mellemtiden blevet tom. Den blev så bygget om til butik og værksted. Det skete i starten af 1970’erne. Her lå butik og værksted i mange år. For tre år siden byttede vi her ned i den gamle bankforretning”, fortæller Bruno Stenbæk Andersen.

I dag har firmaet i alt 10 ansatte. Dette inkluderer Brunos datter Camilla Stenbæk Spangenberg, der står for butikken.

I butikken sælges el-artikler, belysning og hårde hvidevarer.

“Vi har gode og dygtige medarbejdere med høj anciennitet, – en har været ansat i 35 år”, fortæller Bruno Stenbæk Andersen.

Bruno selv tager sig af det administrative i firmaet, mens sønnen Claus tager sig af kontor og de mere udfarende opgaver. Firmaet har syv mand “ude i marken”. Dette dækker en filial i Holbæk på Sophienlundsvej, hvor der er værksted.

Stenbæk Andersen El-center overtog en igangværende forretning i 2004 (tidligere Aage Højmark). “Vi er dermed stadig den lokale elektriker i Holbæk, fordi vi stadig er fysisk til stede”, bemærker Bruno Stenbæk Andersen.

“Kunderne er ret trofaste. Det er den oplevelse, vi har. Når man opfører sig ordentligt, så kommer folk tilbage.”

 

Klik her og læs vores spændende profil avis fra 2017!

Fokus på udvikling inden for el, sikring og automatik

Det er vores erklærede mål, at vi skal udvikle vores virksomhed, os selv som ledere og vores medarbejdere for derigennem at holde os ajour med den teknologiske, den markedsmæssige og samfundsmæssige udvikling. På den måde kan vi garantere, at du altid får de bedste og mest optimale løsninger på dine el­opgaver.

Udviklingen sker inden for el, sikring, automatik, IHC, Genvex/ventilationsanlæg, termografering, varmepumper luft til luft og luft til vand, køleanlæg, vandteknik, solceller, alarm, kommunikation som telefoni, internet, TV og IT samt industriservice, ABA alarm­ og tv­overvågningsanlæg og ikke mindst de mere traditionelle el­-installationer.

Tilfredse kunder i og omkring Kirke Hyllinge og Holbæk

Vi leverer god kvalitet til aftalt tid og pris. Vi betjener kunder fra bl.a. Kirke Hyllinge, Holbæk, Lejre, Skibby og Hvalsø. Private kunder hjælper vi ofte ifm. mindre ombygninger, tilbygninger og reparationsservice, og vores erhvervskunder hjælper vi f.eks. med netværk og telefoni samt LED og energioptimering.

Udover de private, erhvervs­ og offentlige områder har Stenbæk Andersen El­-Center stort fokus på energioptimering inden for el, vand, varme og ventilation samt miljørigtige løsninger.

 

Salg af hårde hvidevarer og belysning i butikken i Kirke Hyllinge

I Kirke Hyllinge finder du også vores velassorteret butik med belysning i både design og som praktisk funktion. Desuden finder du et stort udvalg i hårde hvidevarer og specialafdeling med service og reparationer. Butikken er medlem af EL­SALG.

Stenbæk Andersen firmabil
Stenbæk Andersen butik

Kontakt os via mail eller telefon eller find os i værkstedet eller butikken

Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder. Du kan kontakte os via mail eller telefon, og du er også meget velkommen til at kigge forbi butikken eller et af vores værksteder til en uforpligtende snak.

 

Værksted i Kirke Hyllinge

Bygaden 17, 4070 Kirke Hyllinge
Tlf.:  46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

Butik i Kirke Hyllinge

Sæbyvej 3, 4070 Kirke Hyllinge
Tlf.:  46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

Værksted i Holbæk

Sophienlundsvej 1 A, 4300 Holbæk
Tlf.:  59 43 30 10
Mail: 4640@4490.dk

Kontakt os

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10