Hvidevareservice i Holbæk og Kirke Hyllinge

Hos Stenbæk Andersen El-Center i Holbæk og Kirke Hyllinge yder vi hvidevareservice med salg, installation, service og reparation af hvidevarer og el-artikler. Vi har afdelinger i Holbæk og Kirke Hyllinge (El-Salg butik) og står for installation, service og reparation på alle typer hårde hvidevarer – vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, ovn, komfur mv.

Kontakt os på 📞 46 40 44 90 eller på 4640@4490.dk hvis du skal købe nye hvidevarer eller vil have repareret vaskemaskine, opvasker eller andre hvidevarer.

 

Installation og reparation af hårde hvidevarer – uanset hvor de er købt

Her hos Stenbæk Andersen El-Center hjælper vi med montage eller reparation af alle typer og modeller af hvidevarer, og det er uanset, hvor de er købt. Det kan vi hvidevareservice i Holbæk og Kirke Hyllinge. 

Du kan også kigge forbi i vores butik i Kirke Hyllinge – se mere om butikken her!

Hvidevareservice Holbæk - Kirke Hyllinge

Autoriserede el-installatører er din garanti for den bedste kvalitet og service

Vores veluddannede installatører og montører følger og overholder alle lovkrav på området, og vi sørger for, at alle medarbejdere opdaterer kompetencer og kunnen med løbende efteruddannelse og kurser.

Montering og reparation af køkkenhvidevarer

Vi har mange års erfaring med montage og installation af hvidevarer i køkkener – eksempelvis:

  • Opvaskemaskine (også integreret opvaskemaskine)
  • Ovn (også integreret/indbygget ovn)
  • Komfur
  • Køleskab / Kølefryseskab
  • Emhætte
  • Induktionskogeplader
  • Kogesektion/Kogeø (glaskeramisk mv.)

Alle ovenstående hvidevarer kan købes i vores butik i Kirke Hyllinge, hvor du også får personlig vejledning om muligheder i forhold til funktionalitet eller indretning.

NB: Selvom du ikke har købt dine hvidevarer hos os, så står vi gerne for montage eller reparation.

Installation og opsætning af vaskemaskine / tørretumbler

Hvor er det bedst at placere vaskemaskine og tørretumbler? Er du usikker, så kan vi vejlede. De mest optimale afløbsmuligheder er for det meste at finde i køkken, badeværelse, bryggers eller kælder, men det kan vores montør hurtigt hjælpe med at vurdere.

Opsætning og installation af belysning – lamper og spots

Har du brug for en elektriker eller elinstallatør til ophængning og montering af lamper eller spots, så er hjælpen også her. Vores elinstallatører kører ud til både private og erhverv – uanset opgavens omfang. Læs mere om installation af belysning her.

 

Dørvending – vender døren på køleskab eller fryseskab forkert?

Er dørhåndtaget i den forkerte side, så du har indretningsproblemer? Så kan vi vende den for dig – det tager ikke mange minutter. I dag kan man vende døren på de fleste typer og modeller af køleskabe, kølefryseskabe, tørretumbler osv. og det kan vi sagtens hjælpe dig med.

 

Bortskaffelse af gamle hvidevarer

Hvis vi på forhånd aftaler, at vi fjerner dine gamle hvidevarer efter nyinstallation, så er det intet problem, og så slipper du for besværet.

 

Vær forberedt – det er hurtigst og billigst

Har du bestilt installation af en vaskemaskine, så går vi ud fra, at vandtilslutning er klargjort, og at der er lukket for vandet når vores montør ankommer. Er det køleskab, ovn eller andre køkkenhvidevarer, vi skal installere, så bør sokler og andet inventar være klar til installationen.

Hvidevareservice Holbæk

Jo bedre du har forberedt dig, jo kortere tid skal vores montør bruge, og jo billigere bliver det for dig. Har du spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud, så kontakts os gerne i dag!

Tlf.: 46 40 44 90 eller mail: 4640@4490.dk

Kontakt os

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10