Solceller

Solceller med professionel rådgivning og montering i Kirke Hyllinge og Holbæk

Har du overvejet at få installeret solceller i din bolig? Solceller er en miljøvenlig løsning, der giver dig mulighed or at udnytte solens stråler til at genere el og opvarmning til dit hjem eller virksomhed. En investering i et solcelleanlæg er en rigtig god forretning, der med tiden kan spare dig for mange penge – uanset om du er privatperson, firma eller institution. Et solcelleanlæg er en fremtidssikret løsning, der gavner både dig og miljøet.

Solceller af kvalitetsmaterialer med og uden batteriløsninger er noget vi er eksperter i. Hos Stenbæk Andersen El­Center ApS i Kirke Hyllinge og Holbæk, står vores veluddannede energirådgiver og autoriserede solcellemontører klar til at hjælpe dig, så du får en optimal løsning. Og det er uanset om det drejer sig om et solcelleanlæg til huset eller virksomheden.

Vil du vide hvad solceller koster, kan du finde prisen i vores beregner nedenfor, og du finder masser af information omkring solcelleanlæg her på siden. Eksempelvis kan du nederst på siden se lidt mere på fordelene ved at vælge solceller med batteri-lagring.

Vores elektrikere og montører servicerer det meste af Sjælland, og du kan altid få et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg inklusive opsætning, ligesom du er meget velkommen til at kontakte os på 46 40 44 90 eller 4640@4490.dk med spørgsmål.

 

Prøv vores pris-beregner inden du investerer i solceller

Solcelleanlæg med batteri – brug den overskydende strøm

Et standard solcelleanlæg har ikke mulighed for at gemme strøm, som du ikke bruger. Langt størstedelen af os er på arbejde i løbet af dagtimerne, og det er jo netop her, at solceller producerer strøm. Det betyder, at man skal købe strøm fra et elselskab i de mørke aftentimer, hvor vi jo gerne er hjemme til at bruge strømmen. Med et hybrid solcelleanlæg med batteri kan du i stedet gemme strømmen fra solcellerne til senere brug, og dermed få mere gavn af din solenergi. Samtidig kan et hybrid anlæg også sende/sælge strøm til elnettet – det er helt op til dig.

 

Batterilagring af solenergi er økonomisk fornuftigt og fordelagtigt

Hvorfor vælge et hybrid solcelleanlæg med batteri frem for en løsning uden batteri? Fordi det økonomisk set er mere fordelagtigt; eksempelvis kan du årligt opnå op til 20% forrentning skattefrit, ligesom du i de lysere måneder kan blive 100% selvforsynende (selvfølgelig afhængigt af dit strømforbrug). På årsbasis er det meget normalt at dække 75% af dit strømforbrug med en batteriløsning, hvorimod du med et almindeligt anlæg (uden batterilagring) normalvis kun kan dække omkring 50% af strømforbruget.

Andre fordele med et batterilager er bl.a., at du ved strømsvigt kan trække på et backup-batteri på 230 Volt. Derudover undgår du at skulle finde rundt i de forskellige og til tider indviklede tilskudsordninger.

 

Hvordan virker et hybrid solcelleanlæg med batteri?

Når der er tale om et hybridanlæg, betyder det, at du både kan lagre den strøm dine solceller producerer på et batteri, og at du kan sælge overskydende strøm til elselskaberne. Egentlig er det op til dig, men et standard setup med et hybrid solcelleanlæg vil fungere således:

Dit elforbrug i husstanden dækkes først. Men nu er det gerne sådan, at de fleste faktisk ikke bruger så meget strøm i de strømproducerende timer i døgnet (dagtimerne). Derfor vil meget af overskudsstrømmen sendes direkte videre til batteriet, så du kan bruge det senere (i de mørke timer om aftenen). Skulle batteriet blive fuldt opladet, vil al resterende strøm blive solgt/sendt til elnettet.

Skulle det ske, at du bruger mere strøm, end hvad batteriet indeholder, så køber du strømmen fra elnettet (som du plejer).

Hvis du har lyst til at høre mere om solceller med (eller uden) batteri, så er du meget velkommen til at kontakte en af vores veluddannede og erfarne rådgivere eller montører.

 

Solceller på tag eller stativer – eller et indbygget solcelletag?

I dag findes der flere forskellige muligheder, når det kommer til placering af solceller. Vores montører er oftest på opgaver, hvor solpanelerne installeres oven på tage, når det er til private husstande. Når det drejer sig om anlæg til virksomheder, så monterer vi dem både på tage, men også på stativer på jordniveau. Om du er til det ene eller det andet spiller ikke den store rolle i forhold til strømproduktionen, så længe solpanelerne får nok lys. (Det er et spørgsmål om hældning og hvorvidt panelerne monteres mere eller mindre sydvendte).

En mere innovativ og strømlinet løsning er at integrere solcellerne i taget. Så står du med planer om nybyg eller alligevel skal have et nyt tag, så er det helt klart værd at overveje at investere i et solcelletag.

 

Professionel rådgivning

Hos Stenbæk Andersen El-Center har vi mange års erfaring med rådgivning og installation af solceller. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning inden for solcelleanlæg. Vi lytter til dine ønsker, så vi sammen kan finde et anlæg, der passer til netop din bolig og behov. Er du i tvivl om, hvorvidt solceller er den rigtig løsning for, så tøv ikke med at kontakte vores dygtige rådgivere for en uforpligtende samtale.

 

Skal vi hjælpe dig?

Overvejer du, at investere i et solcelleanlæg, så kontakt en af vores dygtige rådgivere i dag. Vi er beliggende i Kirke Hyllinge på Sjælland og har tidligere hjulpet mange tilfredse kunder i hele lokalområdet, heriblandt Lejre og Holbæk. Ring til os i dag på tlf. 46 40 44 90 eller send en mail til 4640@4490.dk

Kontakt os

11 + 1 =

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10