Solceller til private og erhverv

Hos Stenbæk Andersen El-center får du den bedste rådgivning og service når det kommer til solceller. Vi både rådgiver, monterer og installerer dine solceller professionelt.

Solceller i Holbæk og Kirke Hyllinge

Solceller er en god investering, både til private, erhverv og industri. Du har mulighed for at opnå besparelser på elregningen og er samtidig miljø- og klimabevidst og bæredygtig.

Med Stenbæk Andersen El-Center ApS får du god rådgivning ved valget af solcelleanlæg, autoriseret montering og tilslutning. Vi bruger kun kvalitetssolceller og tilbyder gode, konkurrencedygtige priser. Vi holder til i Kirke Hyllinge.

Kontakt os på 📞 46 40 44 90 eller send os en e-mail på ✉️ 4640@4490.dk, vi er behjælpelige med at svare på alle dine spørgsmål vedrørende valg, opsætning og montering af solceller. Vi giver dig gerne et ganske uforpligtende tilbud på solceller.

Køb solceller og anlæg i shoppen her

Fordele og ulemper ved solceller

Fordele ved solceller

✔ En stor fordel ved et solcelleanlæg er, at det er klimavenligt. Med et solcelleanlæg reducerer du dit CO2 aftryk.

✔ Du sparer på elregningen – alt el, som solcellerne producerer er strøm som du kvit og frit kan bruge. Du kan opnå yderligere besparelser ved at udnytte elektriciteten i timerne, hvor solen står højest. Alternativt kan du lagre strøm med et hybrid solcelleanlæg.

✔ Et solcelleanlæg producerer strøm hele året rundt, selv i de mørkeste måneder. Anlægget er dog mest effektivt i de solrige måneder.

✔ Anlægget har en lang levetid og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Oftest er der også en lang garanti på solceller.

✔ Modsat andre miljøvenlige energikilder, er et solcelleanlæg støjsvag og støjer faktisk overhovedet ikke.

✔ Overskydende strøm dit anlæg producerer, men som du ikke får brugt, kan du sælge til elnettet.

✔ Et solcelleanlæg kan øge boligens energimærke og derved dets værdi.

 

Ulemper ved solceller

❌ Et solcelleanlæg er en forholdsvis dyr investering og afhænger af størrelse og kvalitet på anlægget, men som udgangspunkt skal du afsætte minimum 70.000,- for et godt anlæg.

❌ Anlægget er mest effektivt om dagen, når solen er fremme og det kan være en ulempe, da de fleste er på arbejde. Du kan imødekomme dette ved f.eks. at vaske tøjet i dagtimerne.

❌ Designet på et solcelleanlæg er ikke nødvendigvis det smukkeste at se på – om det er på taget af en bolig eller på jorden i haven. Desuden kræver anlægget en bestemt hældning på mellem 30 til 60 grader og der må ikke være skyggende elementer i nærheden, som f.eks. skorsten el. lign. 

Derfor skal du have et solcelleanlæg

– Det støjer ikke og kan øge værdien af din bolig

– Kræver minimal vedligeholdelse og har lang levetid

– Virker hele året og er en grøn energikilde

– Du producerer dit eget strøm og er selvforsynende

Prisen på et anlæg af

Prisen på et solcelleanlæg?

Der er en del ting som gør sig gældende, når det kommer til prisen af et solcelleanlæg, men prisen fastsættes som regel på baggrund af flg.: størrelsen af anlægget, som skal installeres, effektiviteten af det og hvilken type anlæg det skal være, samt størrelsen på din bolig eller virksomhed og hvor mange personer, der skal bruge det og behovet. Gennemsnittet for selve anlægget samt installation ligger på ca. 70.000-100.000,-.

Et solcelleanlæg betaler typisk sig selv hjem i løbet af en periode på 8-10 år. Hvor stort og hvilket type anlæg du skal have, kan vi hjælpe dig med hos Stenbæk Andersen El-Center ApS. Kontakt os i dag på 📞 46 40 44 90 eller send os en e-mail på ✉️ 4640@4490.dkog vi giver gerne dig et uforpligtende bud på en løsning til din bolig eller erhverv samt et overslag på pris.

Solcelleanlæg med batteri af BR-EL A/S

Hybrid solcelleanlæg med batteri

Hvis du vælger at anskaffe et solcelleanlæg med batteri, gemmes den strøm, der bliver produceret i dagstimerne til senere brug. Når batteriet er ladet op helt op, sendes den overskydende strøm til elnettet.

 
Fordele ved hybrid solcelleanlæg:

✔ Din økonomi bliver væsentlig bedre, end hvis du vælger et almindeligt solcelleanlæg, hvor du ikke oplagrer til senere brug

✔ Du bliver stort set selvforsynende med strøm

✔ Ingen forvirrende tilskudsordninger

Hvorfor vælge et hybrid solcelleanlæg?

Et hybrid solcelleanlæg oplagrer den strøm du ikke bruger i løbet af dagen og sender overskydende strøm videre til elnettet, hvilket gør dig mere selvforsynende og kan være gunstigt, da det er i disse timer, den producerer mest strøm og du som oftest, først skal bruge strømmen hen ad aftenen.

Når solpanelerne genererer strøm, vil et hybrid solcelleanlæg prioritere strømmen på følgende vis:

  • Som det første bliver husets eget forbrug dækket
  • Derefter bliver batteriet/batterierne ladet op
  • Når batteriet er ladet op, sælges overskydende strøm til elnettet

Om aftenen og natten dækker batteriet husstandens eget forbrug. Er der behov for mere strøm end batteriet indeholder, hentes strøm helt automatisk fra elnettet.

I linket her på siden til prisberegneren, kan du beregne, hvor stort et anlæg skal være for at det passer dine specifikke behov. Vil du gerne høre om dine muligheder for et hybrid solcelleanlæg, kontakt os på 📞 46 40 44 90 eller ✉️ 4640@4490.dk  – vi vil meget gerne hjælpe dig og vender straks tilbage!

Solceller Holbæk

Størrelse på hybrid solcelleanlægget

Et hybrid solcelleanlæg, der kan producere op til ca. 75% af elforbruget på årsplan, er umiddelbart det mest økonomiske for dig på langt sigt. Et standard anlæg uden batteri, kan som regel kun producere halvdelen af dit elforbrug og behov. Størrelsen vil helt konkret afhænge af husstandens behov, forbrug og de opsætningsmuligheder, der gør sig gældende. Som hovedregel skal en familie på 4 personer bruge mellem 4-5 kW pr. døgn og det svarer cirka til et anlæg på mellem 30-40 m2.

Solceller til erhverv

Selvom skridtet kan virke stort, kan det være en rigtig god idé for virksomheder at skifte til vedvarende energikilder. Her vil solenergi, for rigtig mange virksomheder, være et oplagt valg, da solcellepanelerne kan installeres, både i nybyggeri, samt på allerede eksisterende bygninger. Samtidig har mange industri- og erhvervsbygninger et stort tag-areal, hvilket er perfekt for solceller.

Tag-arealet, er for mange, en rigtig stor uudnyttet ressource, hvilket er en skam, da der er et enormt stort potentiale i brugen af solceller. Solen skinner nemlig omkring 1700-1800 timer om året, hvilket betyder at rigtig mange virksomheder har stor mulighed for at kunne melde sig ind i den grønne omstilling.

Hos Stenbæk Andersen hjælper vi med at finde frem til jeres behov og skræddersyer den løsning, som passer bedst til jer!

Solceller erhverv

Store industribygninger er det perfekte sted at anlægge solceller

Montering af solceller erhverv

Vi rådgiver, monterer og installerer solcelleanlæg til din virksomhed

Fremtiden byder uden tvivl på flere solceller som energikilder. Der er enormt mange fordele ved at anskaffe sig et solcelleanlæg – her følger et udpluk af dem:

 

  • Solcelleanlæg er gavnligt for miljøet, og kan derfor spare miljøet for rigtig meget co2.
  • Vælger man et solcelleanlæg, kan det være en rigtig god investering i det lange løb, selvom det kan virke som en dyr fornøjelse ved første øjekast.
  • Lang levetid – mere end 25 år.
  • Overskydende energi kan sælges til elnettet.
  • Bedre CSR-værdi for din virksomhed
  • Bedre energiklassificering for virksomheden

Stenbæk Andersen hjælper dig hele vejen igennem og tilpasser løsningen til lige præcis din virksomheds behov. Derudover står vi for både montering og installering.

Køb solceller og anlæg i shoppen her

Vi er din lokale solcelle ekspert i rådgivning og montering

Vores montører og rådgivere er klar til at hjælpe dig fra start til slut med dit grønne projekt. Hos os får du kvalitetsmaterialer, professionel service og konkurrencedygtige priser på solcelleløsninger.

Du er mere end velkommen til at tage en snak med en af vore professionelle solcelleeksperter, som gerne giver et uforpligtende tilbud med en komplet oversigt over de økonomiske setups.

Har du spørgsmål angående solceller, kan vi også kontaktes på 📞 46 40 44 90 eller send os en e-mail på ✉️ 4640@4490.dk. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10