Elektriker Holbæk

Elektriker Holbæk med vokseværk

Elektriker Holbæk – er det noget du har brug for? Hos Stenbæk Andersen El-Center ApS i Holbæk og Kirke Hyllinge klarer vi alt fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger. Så uanset om du som privat, virksomhed eller offentlig institution står med en el-opgave, kan vi hos Stenbæk Andersen hjælpe dig.

Kontakt din lokale elektriker i Holbæk og Kirke Hyllinge på 46 40 44 90 eller 4640@4490.dk

Stenbæk Andersen El­-Center ApS har kontorer og værksteder i Holbæk og Kirke Hyllinge, som ligger i trekantsområdet mellem Frederikssund, Holbæk og Roskilde. Virksomheden har gennem de seneste 50 år beskæftiget tre generationer af elektrikere i familien Stenbæk Andersen og ejes i dag af elektriker og el installatør Bruno Stenbæk Andersen.

 

Elektriker Holbæk

Elektriker, der løser små og store el-installationer i Holbæk

Som autoriseret elektriker i Holbæk og Kirke Hyllinge er det ikke afgørende om opgaven er stor eller lille. For hos Stenbæk Andersen i Holbæk og Kirke Hyllinge arbejder vi både med mindre el installationer i hjemmet, som en enkelt elektriker kan løse, og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere.

 

Vi hjælper bl.a. private, virksomheder og offentlige institutioner i Holbæk med:

Læs mere om hvad vi kan tilbyde 

 

Professionel elektriker i Holbæk

Vores kompetencer spænder meget bredt, og vi er stærke på alt fra klassiske installationer til store komplekse installationer i f.m. ny­ og tilbygninger. Vi arbejder med alle slags el-installationer herunder rådgivning om alternativ energi, elsyn, sikring og overvågning i Holbæk.

Desuden har vi en stor viden og kompetence inden for industri, liberale erhverv og landbrug, som bliver serviceret med rådgivning og reparationer af diverse anlæg.

Elektriker Holbæk

Elektrikere i Danmarks stærkeste el- og energinetværk

Når du vælger os, får du det bedste fra to verdener. Du får fordelen ved at vælge en elektriker fra et landsdækkende netværk, der kan trække på kompetente kollegaer i hele landet. Og trygheden ved at vælge en lokal forankret elektriker fra Holbæk, du kan se i øjnene, når I mødes på gaden.

Elektriker i Holbæk med døgnservice

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores professionelle elektrikere i Holbæk. Der sidder altid en elektriker klar til at hjælpe dig – dag og nat – året rundt 46 40 44 90.

Vores servicebiler er altid pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende i trekantsområdet mellem Frederikssund, Holbæk og Roskilde.

Kontakt os via mail eller telefon eller find os i værkstedet eller butikken i Holbæk

Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder. Du kan kontakte os via mail eller telefon, og du er også meget velkommen til at kigge forbi butikken eller et af vores værksteder til en uforpligtende snak.

Kontakt os

14 + 13 =

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10