Grønland

Stenbæk Andersen El-Center ApS udfører hvert år arbejde i Grønland for Arktisk Komando. Opgaverne foregår nærmere bestemt i det nordøstlige Grønland – Station nord og Daneborg, Mestersvig lufthavn – altså Sirius-patruljens område.

Man udfører en række serviceopgaver hvert år, og Stenbæk Andersen El-Center ApS er der oppe to til tre uger hvert år. Der er tale om en af verdens nordligste forsvarsstationer beliggende godt 900 km fra Nordpolen. Stenbæk Andersen El-Center ApS fik vedligeholdelsesopgaven igennem et samarbejde med Venslev tømrer/snedker.

Opgaverne på Grønland er ofte mangeartet hvilket Claus Stenbæk – ejer af Stenbæk Andersen El-Center – kun kan nikke genkendende til.

“Det er alle mulige opgaver, du bliver sat til at løse på Grønland. Du laver ofte også tømrer- eller VVS-arbejde. Det koster jo mange penge at sende folk af sted. Så tiden skal bruges ordenligt,” forklarer Claus Stenbæk.

Vi har stor erfaring med en bred vifte af el-opgaver, og vi står klar til at hjælpe dig, med lige præcis din opgave. Kontakt os på  ☎️46 40 44 90 eller på 4640@4490.dk, så finder vi sammen en løsning, der passer dig.

 

Grønland Stenbæk Andersen El-Center 1
Grønland Stenbæk Andersen El-Center 2

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du brug for en lokal el-installatør i Kirke Hyllinge, der ligger i trekantsområdet mellem Frederikssund, Holbæk og Roskilde? Har du problemer med din nuværende el-installation i Kirke Hyllinge, Frederikssund, Holbæk, Roskilde eller i nærheden eller ønsker du nye el-installationer? Så står vi klar til at hjælpe dig – hos Stenbæk Andersen El-Center ApS i Kirke Hyllinge har vi mange års erfaring inden for el-faget og som elektriker i lokalområdet. Det har gjort, at vi i dag har kompetencerne til at være din samarbejdspartner i alt fra nybyggerier, renovering, vedligeholdelse samt udbygning af dine nuværende el-installationer.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, vi kører som elektriker ud fra Kirke Hyllinge ud i trekantsområdet mellem Frederikssund, Holbæk og Roskilde. 

Kontakt os derfor på ☎️46 40 44 90 eller på 4640@4490.dk – så finder vi sammen en løsning, der passer dig.

Vi har stor erfaring med en bred vifte af el-opgaver,
og vi står klar til at hjælpe dig, med lige præcis din opgave.

Kontakt os

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10