LED belysning

Led belysning – montering af spots, paneler og LED-skinner i Holbæk og Kirke Hyllinge

LED belysning er den mest miljørigtige og energibesparende lyskilde der findes i dag. Her hos Stenbæk Andersen El-Center i Holbæk og Kirke Hyllinge, står vi klar til at hjælpe med installation og rådgivning om LED belysning.

Vi servicerer Midt- og Nordsjælland – og har eksempelvis kunder fra Kalundborg til Ringsted og Frederikssund – kontakt os i dag på 📞46 40 44 90 eller 4640@4490.dk

Vi har stor erfaring med specialløsninger inden for belysning, og vi servicerer både private kunder, virksomheder og industrien med belysningsløsninger af enhver art.

Vi kører ud til hele Midt- og Nordsjælland til Frederikssund, Kalundborg og Ringsted.

 

LED belysning til virksomheden

Vi er eksperter i rådgivning om energioptimering og energibesparelser for virksomheder. Vi har bl.a. stor erfaring med:

 • Butiksbelysning
 • Kontorbelysning
 • Industribelysning
 • Lysstyring og intelligente løsninger

Vi installerer eksempelvis integrerede LED spots, LED-paneler, skinner og bånd med lys (specialløsninger med unikt design).

Vores energikonsulent og rådgiver kommer gerne på et uforpligtende besøg i virksomheden, så alle mulige energibesparelser bliver synliggjort, og så I sammen kan finde den helt rette belysningsløsning.

 

LED belysning til dit hjem

Er du på udkig efter energibesparelser og/eller unikke designløsninger inden for belysning med LED, så er vi klar til at hjælpe med både rådgivning om de bedste valg og selve installationen.

Vi har stor erfaring med eksempelvis.

 • Installation af indbygningsspots med LED / integrerede spots – både indenfor og ude
 • Intelligent belysning med eks. lysstyring, lyssensorer og lysdæmpere
 • Ophængning af lamper og armaturer med LED
 • Opsætning af LED skinner og bånd til unikke designløsninger (forestil dig lys langs gelænderet, under trappetrin eller i mønstre i loftet)
 • LED paneler

og rigtig meget andet. 

Vi kommer gerne på besøg i dit hjem, så vi kan finde den helt rigtige belysningsløsning, der matcher dine designønsker, der sparer energi (og dermed strøm), og der passer til dit budget.

 

Få et energitjek – det koster ikke noget

Vores energikonsulent og rådgiver kommer gerne på et uforpligtende besøg, og laver en samlet oversigt over dine muligheder for energioptimering i forhold til udskiftning af lyskilder (vi kan i samme ombæring se på andre energioptimerende muligheder – hvis du ønsker).

Du får en oversigt der eksempelvis viser:

 • Prisen på udskiftning af dine lyskilder til LED lys – inkl. installation og armaturer
 • Oversigt over årlig besparelse efterfølgende – som samtidig viser, hvor hurtigt din investering er tjent hjem igen
 • Beregning af energitilskud – vi kan ansøge om tilskud for dig

Vi vil se på dine muligheder inden for dit budget og i forhold til dine indretnings- og designønsker, og du får et helt uforpligtende tilbud.

 

LED lys med unikke designs og løsninger

Der er et hav af mulige løsninger, når vi taler belysning i dag. Vores rådgivere og installatører holder sig derfor altid opdateret med de nyeste løsninger inden for belysningsinstallation og udviklingen inden for selve lysarmaturerne med LED. Fortæller du om dine ønsker, så finder vi den helt rette løsning, og du behøver ikke bruge timer (og dage) på at finde ud af, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke designmuligheder der er – det kan vi hurtigt svare dig på, og vise dig eksempler på passende løsninger.

 

Kvalitetsmaterialer og godt håndværk

Vi samarbejder med branchens stærkeste og mest innovative leverandører af LED belysning og LED-armaturer, og vores installatører opdaterer løbende kompetencer og viden gennem kurser og ekstra uddannelser. Vi sætter en ære i at levere kvalitet i både materialer og håndværk, så vores kunder altid er tilfreds med det udførte arbejde.

5 gode grunde til at investere i LED:

Strømforbruget til lys reduceres med helt op til 90%

 • LED-pærer, dioder, rør mv. lever i op til 30.000 timer (op til 45 gange længere end standard-pærer)
 • Selve lyset bliver ensartet og mere behageligt
 • Der er ingen UV- eller IR-stråling
 • Lyset tændes øjeblikkeligt (modsat eksempelvis sparepærer, der lige skal varme op)

 

Kontakt os

Vi vil gøre alt for, at du får den helt rette løsning. Vores autoriserede energikonsulent står klar til at vejlede, og vores autoriserede installatører står klar til at installere  -kontakt os nu på 46 40 44 90 eller 4640@4490.dk – det er helt uforpligtende.

Kontakt os

5 + 8 =

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10