Belysning

Installation af alle typer belysning i Holbæk og Kirke Hyllinge

Der skal tages hensyn til flere forskellige ting, når man installerer lys i den private bolig eller på arbejdspladsen. Hos Stenbæk Andersen El-Center kan vi hjælpe med installation af alle typer belysning.

Vi kan hjælpe jer med at finde den belysning, der passer til netop jeres hjem. Vi tager hensyn til stil og økonomi – ligesom vi bl.a. sætter os ind i, hvad rummet skal bruges til, og hvordan lyset skal falde, når vi skal finde den rette belysning.

 

Mange års erfaring med belysning

Med mange års erfaring kan vi give den nødvendige vejledning. Vi imødekommer jeres ønsker til belysningen og leverer en installation, der lever op til jeres ønsker.

Skal det f.eks. være en dæmpet belysning? Eller skal hele rummet lyses op? Det er op til jer.

Se mere om LED-belysning her!

 

Veluddannede el-installatører

Hos Stenbæk Andersen El-Center har vi en række veludannede og dygtige el-installatører. De står altid parat til at indfri jeres forventninger – hvad enten det drejer sig om en mindre, traditionel installation eller et større belysningsprojekt.

Vi sørger altid for at se på boligen, inden beslutningen træffes. Det giver den bedste forudsætning for et tilfredsstillende resultat.

 

Kontakt os i dag

Søger du en professionel el-installatør til installation af belysning? Så ser Stenbæk Andersen EL-Center frem til at høre fra jer. Med base i Kirke Hyllinge er vi den ideelle samarbejdspartner i bl.a. Lejre og Holbæk. Leder du efter lamper, så kan du også kigge forbi i vores EL SALG butik i Kirke Hyllinge.

Fang os på tlf. 46 40 44 90

Kontakt os

7 + 3 =

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10