Belysning Holbæk og Kirke Hyllinge | Installation af lamper

Skal du have ny belysning i hjemmet eller virksomheden nær Holbæk og Kirke Hyllinge? Der skal tages hensyn til flere forskellige ting, når man installerer lys i den private bolig eller på arbejdspladsen. Hos Stenbæk Andersen El-Center i Holbæk og Kirke Hyllinge kan vi hjælpe med installation af alle typer belysning. Kontakt os på 📞 46 40 44 90 eller på 4640@4490.dk. Vi bliver din sparringspartner, uanset om det er simple løsninger eller kæmpe projekter. Vi har stor erfaring med belysning i både virksomheder og private hjem. 

Vi kan hjælpe jer med at finde den belysning, der passer til netop jeres hjem. Vi tager hensyn til stil og økonomi – ligesom vi bl.a. sætter os ind i, hvad rummet skal bruges til, og hvordan lyset skal falde, når vi skal finde den rette belysning. Vores elektrikere kører fra Holbæk og Kirke Hyllinge.

 

Mange års erfaring med belysning

Med mange års erfaring kan vi give den nødvendige vejledning. Vi imødekommer jeres ønsker til belysningen og leverer en installation, der lever op til jeres ønsker.

Kontakt os på 📞 46 40 44 90 eller på 4640@4490.dk.

Vi hjælper med alle de spørgsmål der skal stilles når man skal beslutte, hvilken form for belysning der skal vælges. Skal det f.eks. være en dæmpet belysning? Eller skal hele rummet lyses op? Det er op til jer. Vi hjælper jer hele vejen igennem processen – både når det er nybyggeri eller total renovering – hvor der skal tænkes nyt og trækkes ledninger til ny belysning. 

Se mere om LED-belysning her!

 

Belysning Holbæk - Kirke Hyllinge

Veluddannede el-installatører

Hos Stenbæk Andersen El-Center i Holbæk og Kirke Hyllinge har vi en række veludannede og dygtige el-installatører når det kommer til belysning. De står altid parat til at indfri jeres forventninger – hvad enten det drejer sig om en mindre, traditionel installation eller et større belysningsprojekt.

Kontakt os i dag på 📞 46 40 44 90 eller på 4640@4490.dk – så snakker vi projektet igennem inden og derfor laver vi en aftale. 

Vi sørger altid for at se på boligen, inden beslutningen træffes. Det giver den bedste forudsætning for et tilfredsstillende resultat.

 

Kontakt os i dag

Søger du en professionel el-installatør til installation af belysning? Så ser vi hos Stenbæk Andersen EL-Center i Holbæk og Kirke Hyllinge frem til at høre fra jer. Med base i Kirke Hyllinge er vi den ideelle samarbejdspartner i bl.a. Lejre og Holbæk. Leder du efter lamper, så kan du også kigge forbi i vores EL SALG butik i Kirke Hyllinge.

Kontakt os på 📞 46 40 44 90 eller på 4640@4490.dk

 

Kontakt os

7 + 7 =

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10