65 års jubilæum

I anledning af vores 65 års jubilæum i 2017 fik vi lavet en spændende profil avis

Vi er lidt mere end “Den lokale el-installatør” – det kan man roligt sige, at når det gælder Stenbæk Andersen El-Center for når det gælder Stenbæk Andersen El-Center, så er der tale om et regulært familiefirma.

Bruno Stenbæk Andersens far – Leo Stenbæk Andersen – startede forretningen for 65 år siden, da han overtog en igangværende forretning i 1952.

Bruno var aktiv til sin død i 1988. “Vi havde allerede forberedt generationsskiftet dengang, jeg overtog efter min fars død. Virksomheden har ligget forskellige steder. I starten dog ikke med butik, men kun værksted på Bygaden 19.” Faderen byggede sidst i 1950erne et nyt hus ved Elverdamsvej og indrettede værksted i kælderen samt butik.

“Det blev efterhånden for småt i takt med at  firmaet voksede. Den gamle biograf på gaden var i mellemtiden blevet tom. Den blev så bygget om til butik og værksted. Det skete i starten af 1970’erne. Her lå butik og værksted i mange år.- For tre år siden  byttede vi her ned i den gamle bankforretning”, fortæller Bruno Stenbæk Andersen.

I dag har  firmaet i alt 10 ansatte. Dette inkluderer Brunos datter Camilla Stenbæk Spangenberg, der står for butikken.

I butikken sælges el-artikler, belysning og hårde hvidevarer.

“Vi har gode og dygtige medarbejdere med høj anciennitet, – en har været ansat i 35 år”, fortæller Bruno Stenbæk Andersen.

Bruno selv tager sig af det administrative i  firmaet, mens sønnen Claus tager sig af kontor og de mere udfarende opgaver. Firmaet har syv mand “ude i marken”. Dette dækker en  filial i Holbæk på Sophienlundsvej, hvor der er værksted.

Stenbæk Andersen El-center overtog en igangværende forretning i 2004 (tidligere Aage Højmark). “Vi er dermed stadig den lokale elektriker i Holbæk, fordi vi stadig er fysisk til stede”, bemærker Bruno Stenbæk Andersen.

“Kunderne er ret trofaste. Det er den oplevelse, vi har. Når man opfører sig ordentligt, så kommer folk tilbage.”

 

Klik her og læs vores spændende profil avis fra 2017!

Stenbæk Andersen Jubilæum

Kontakt os

11 + 9 =

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10