Installation og montering af ladestander i hjemmet

Du har eller skal købe elbil – TILLYKKE med det! Det er det første step i den rigtige retning til en grønnere hverdag.

Men hvordan er det så med den der ladestander? Enten er man ”så heldig”, at man får den med ved købet af en elbil hos bilforhandleren, hvis ikke, skal man selv ud at finde den.

Uanset hvad skal det være en autoriseret el-installatør, der foretager monteringen af ladestander til din elbil, da det giver en stor belastning på dit el at oplade en elbil. Hos Stenbæk Andersen El-Center i Kirke Hyllinge kan vi montere og installere din ladestander lige der, hvor du har behov for det. Vi kører fra Kirke Hyllinge, Holbæk og til hele nærområdet. Kontakt os på ☎️ 46 40 44 90.

Krav om autoriseret el-installatør til montering

Det er på forhånd ikke til at vide, hvordan ens el-installationer er udenfor. Og hvis du har brug for at få ændret på el-installationen, som for eksempel for at få sat en særlig ladestikkontakt op eller få en ekstra sikringsgruppe i eltavlen, skal du have en autoriseret el-installatør til at lave arbejdet. Det er desværre ikke arbejde, du selv må udføre uden autorisation.

Vi hjælper dig med montering af ladestanderen

Som din lokale autoriseret el-installatør, kan vi montere din nye ladestander i Kirke Hyllinge og omegn, uanset om den er købt hos din bilforhandler eller andre steder. Vi kommer ud og kigger på dine nuværende el-installationer og sammen vurderer vi på dit behov. Efterfølgende giver vi dig et tilbud på montering af en ladestander til din el-bil.

 

Køb af ladestander til din elbil

Vi samarbejder med nogle af de bedste brands inden for ladestandere. Vi samarbejder og sælger bl.a. Charge Amps – og du kan derfor også købe dem igennem os, hvis du skal bruge en ekstra ladestander til hjemmet eller i sommerhuset.

Vi monterer alle ladestandere, uanset om de er købt igennem os eller et andet sted. Det vigtigste er, at det er en autoriseret el-installatør, som står for monteringen af ladestationen til elbilen, da kapaciteten i installationen, skal være kraftig nok til at lade over længere tid, f.eks. en hel nat.

Har du spørgsmål i forhold til din nuværende ladestander eller har du brug for rådgivning til køb af en ladestander, kan du kontakte os på ☎️46 40 44 90 eller ✉ 4640@4490.dk. Hos Stenbæk Andersen El-Center hjælper vi dig gerne med rådgivning samt montering af din ladestander.

 

Ladestander til sommerhuset eller hjemmet?

Har man først fået en ladestander til sin elbil i hjemmet, kan man næsten ikke undvære en i sommerhuset. Vi opsætter flere og flere ladestandere i sommerhuse, fordi det bare er nemmere end foruden.

Hvis man f.eks. udlejer sit sommerhus, ser vi også at det efterhånden er en ting flere spørger efter, især udenlandske lejere.

Flere brands tilbyder bl.a. at ladestanderen kan dele opladningen mellem to biler. Det vil sige, at man kan dele ladestationen med f.eks. en nabo eller hvis der er to elbiler i familien, kan man oplade begge biler på samme tid.

Kontakt os for montering af ladestander

Ring til os på ☎️46 40 44 90 eller ✉ 4640@4490.dk og fortæl os om dit behov og hvor du har brug for montering af en ladestander, så finder vi den helt rigtige løsning til dig, din bolig og din families behov.

Kontakt os

9 + 6 =

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10