3 gode fordele og grunde

til at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Wallbox

1. Ikke mere kø og ventetid

For det første, så er det simpelthen bare praktisk med din egen ladestander til din el- og plug-in hybrid bil ved hjemmet, sommerhuset eller anden bolig.

Du opnår langt større frihed, da du ikke længere skal holde i kø for at lade, bruge tid på at finde frem til en ledig ladestander, og du kan lade, når du har lyst og tid, det kan eksempelvis være om natten, mens du sover.

Det kan frigive og give dig mere tid, så du kan fokusere på andre ting, såsom at handle ind, hente børn, komme hjem før, ankomme senere på arbejde og meget, meget mere!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil mere komfortabelt og nemmere for dig.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

a. Spar penge

Det at eje din egen ladestander er en billigere løsning end at leje en ladestander med et abonnement. Dette er yderst aktuelt, hvis du kører færre kilometer end 25.000-30.000 om året. Biler i Danmark kører i gennemsnit 15.000-20.000 km årligt.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el du forbruger modsat et fast beløb om måneden.

Du kan opnå yderligere besparelser ved at indgå en serviceaftale (omkring 70-100 kr. månedligt) og derved kan du modtage refusion af den elafgift du giver for at lade din bil. Både prisen på aftalen og hvor meget du får i refusion pr. kWh afhænger af din aftale og dit elselskab.

Du kan endda spare mere, da du styrer hvornår du lader og til hvilken pris. Med fuld kontrol over din egen ladestander kan du vælge at oplade din elbil, når elprisen er på et lavere niveau i løbet af et døgn (det er ofte i nattetimerne). De fleste elselskaber lader dig tilgå en oversigt over, hvornår strømmen typisk er billigst at købe og forbruge hos dem.

Vi rådfører dig meget gerne om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 46 40 44 90 eller ✉️ 4640@4490.dk.

3. Autoriseret installation

Stenbæk Andersen El-Center​ er din lokale og autoriseret el-installatør i Kirke Hylling og Holbæk, og vi tilbyder altid rådgivning, installation og service til ladestandere. Ønsker du kun én eller to af det førnævnte, hjælper vi dig også meget gerne.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig – uanset hvor i landet du befinder dig, om det er til dit hjem eller sommerhus. Det betyder også at vores sortiment spænder vidt, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid inde over den nyeste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, at du altid får udført arbejdet på baggrund af frisk viden inden for ladestandere. Vores folk er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander på et højt plan og efter lovgivningen.

Vi giver meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja til eller tage med dig til anden side.

Husk at installationen af en ladestander altid skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig og ikke mindst forsvarlig.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os

Find os

Sæbyvej 3
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 44 90
Mail: 4640@4490.dk

 
Sophienlundsvej 1 A
4300 Holbæk
Tlf.: 59 43 30 10